Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fLYG

 

flyg, tanke, gratisflyg

från Långnäs till Stockholm

med båt kostar resan

117 euro ...

 

flyg, mänska, flyg,

från Åland till Rodos

för 79 euro

 

men det var ju till Stockholm

jag ville, skulle...

 

 

 

2023-05-25   13:03




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Minkki VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2023-06-25 12:06



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att flyga går fort
men båt är stort
den ger dig tid
avkoppling och frid
när du till slut kommer fram
till din längtans hamn
2023-07-28

  Eva Langrath VIP
Jag önskar dig också hit.
2023-06-27

  Poeten Salvador VIP
tACK
2023-06-26

    Sefarge VIP
Vad skönt att någon
önskar sig till Stkh.
Själv önskar jag
mig till andra
ställen.Men
aldrig just
ditåt hän!
;)


2023-06-25

  Sorunda-Pelle VIP
tidresenären minkki
avgick från hfors kl 13:03
anlände till sthlm kl 12:06
2023-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP