Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tärningen



Den overkliga
kärleksaffären
där umgänget
och medberoendet
är intimt
vilket styr relationen

Dina egenskaper
får mig att tvivla
på mina sinnen

Min relation
till verkligheten
är surrealistisk




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-06-25 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP