Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häng det på väggen

Jag satt på puben va
Det var horor
Och reklamare
Snuskgubbar
Och jag vetefan
Nåt kryp i hörnet
Han stirrade på mig
Obehaglig
Det var visst en spegel
Nåja, glöm det
Nu är det fredag
Eller måndag
Eller nåt däremellan
Nu jävlar vet du
En bra dag
att dö på
Och du såg mig
inte dricka allt
Inte sant?
Du såg mig dricka lite
Sen gick jag min väg
Såg en tjej sen
jag flyttar mig närmare
och säger
du är fin
hon säger
kryp tillbaka
till under stenen
du kom från
för allas trevnad
och ja,
det var ett ganska
långt utlägg faktiskt

Dom ropa upp mig sen
Upp på scen
Din jävla clown
Men vad ska jag göra?
Ska jag trolla för er?
Ska jag dra upp en
kanin ur hatten min?
Ni kan ju den
Ni har ju sett den förr
Ni kan ju alls mina tricks
Nej jag går nog hem istället
Jag går nog hem

Passerade nykära
längs vägen
Dom hånglande på där
Fint ändå
men skaffa ett rum nästa gång
Passerade någon
som låg och spydde
Fint ändå
men skaffa en toalett nästa gång
“Kompis hur mår du”
sa jag
“Carpe fucking diem, bitch”
sa han
“Häng det på väggen“




Fri vers av Datsuk VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-06-26 17:19



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Kroglivets turer, kan vara ett bra dikttema.
2023-06-26

  Larz Gustafsson VIP
Häng DET på väggen, Einar!
2023-06-26

  Larz Gustafsson VIP
"Kör in bilen i vänsterfilen
Jag vet inte varför jag älskar att krocka
Kalla mig galen
Jag gillar den stilen
Skratta åt dåren
Förbränna och chocka..."

(Dr Zeke, från låten "Vild i Skogen")
2023-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Datsuk
Datsuk VIP