Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tam



Aktiva energier
tidens exempel
den osynliga
rollen i spelet
är en härva trådar
Erotikens levande sfär
Anständiga ramar
och frestelser
Erotiska varelser
Personliga planer

 




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-06-26 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP