Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bli gammal


är att gå allt längre bakom den man inte blev.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-06-28 05:42



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Så genialiskt tänkt och skrivet, denna bokmärker jag!
2023-06-29

  Sturesdotter
Gammal blir jag aldrig.
Levnadsintresserad är det som gäller för mig.
Och TANT gillar jag skarpt.

Livet det sköra.
Så härligt att få vara med än.

2023-06-28

  KYREUS of Sweden
... är att vara tacksam
att man trots allt blev det.
2023-06-28

  Mats Edin VIP
Ja och ja:)
2023-06-28

    Sefarge VIP
Ja just det! Och allt
som varit då och
nu fallit ifrån?
;)
2023-06-28

  Respons VIP
Tragiskt men sant. Men jag skulle nog också vilja påstå: att bli gammal är att upptäcka livet utanför arbetslivet.
2023-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP