Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpper för vinden

Jag släpper mitt hjärta för vinden

Låter det flyga iväg

Fritt får det välja sin väg

Kvar står jag och ser efter det

Ser hur det krymper med avståndet

Jag släpper mitt hjärta för vinden

Och hoppas att det till någon når fram

 

Kanske sträcker sig någon efter det

Som om mitt hjärta vore en ballong

Jag vet inte vad skälet skulle vara

För den som försöker fånga mitt hjärta

Ty jag släppte mitt hjärta för vinden

I hopp om att det ska ge någon annan

Lite glädje och värme i tillvaron

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-07 06:16



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin text om omtanke och medmänsklighet.
2023-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP