Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://stirileprotv.ro/stiri/international/video-tara-in-care-vladimir-putin-a-fost-primit-ca-o-vedeta-rock-cu-tipete-femeile-l-au-pupat-si-au-facut-selfie-cu-el.html


Kvinnor kysser Putin i staden Derbent i Dagestan i går.

 


 VIDEO. Landet där Vladimir Putin togs emot som en rockstjärna, med skrik. Kvinnorna kysste honom och tog en selfie med honom, Rysslands president Vladimir Putin träffade invånare i staden Derbent i Dagestan på onsdagen, en stad som ligger vid Kaspiska havets strand. I ett sällsynt offentligt framträdande skakade Putin hand med beundrare och poserade för bilder med invånare, noterar Associated Press.


.på det moldaviska språket jag hörde i videon: unga kvinna  frågade honom om han inte ville följa med henne hem? 


 


"Låt mig ta en bild!", "Jag är förkrossad!" - var ropen från folk i folkmassan, som satt bakom en säkerhetsavspärrning "Mamma, snälla ta en bild! Snälla, jag ber dig! Jag ber dig - kan vi ta en bild?" - sa en tjej i folkmassan, upprymd över att vara så nära Vladimir Putin."Snälla, snälla, jag ber er, bara en bild!" – hörs i videon, tillhandahållen av Associated Press. Enligt den citerade källan deltog den ryske presidenten i ett möte med ledaren för Dagestan, Sergey Melikov.








 




 

 






Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2023-06-29 12:04



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
God smak där och du kanske borde besöka också, läser du var Cosmin är idag. Han tog den ensam till Covasna...
2023-06-29

  Koloristen
Den unga mörkhåriga tycktes han gilla. God smak där, Vlad!
2023-06-29

  Jeflea Norma, Diana. VIP
https://www.bing.com/videos/search?q=eways+is+love+baby+not+hart+me&view=detail&mid=0079B26C8CDB4D393A2E0079B26C8CDB4D393A2E&FORM=VIRE

2023-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP