Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsägelser



Vi lever
i en fysisk dröm
där du har nycklarna
Det oskyldiga
ögonblicket
som blev ett helt liv
Vilseledda själar
eller magiska tiders offer




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-29 15:14



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Genmälde SOCRATES:
paradoxerna, dvs alla motsägelser,
är livets största sanningar.
2023-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP