Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Växa långsamt

Växer de ifrån dig
skjuter mot höjden
och lämnar dig kvar?
Kanske läggs din kraft på rötter
som sedan håller dig stadigt
När vinden
De andra tar




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-07-02 14:52



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Sann visdom, smart tänkt.
2023-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP