Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är jag ett barn stridsmålat

Jag vaknar på morgonen
och jag vet inte vad det
är för dag. Jag vet inte vem
jag är och vilken årstid det är.
Idag är jag ett barn stridsmålat.
En stridsmålning som säger:
älska mig, se mig och förstå mig!
Idag är en avgrund som jag måste
falla genom för att få fotfäste.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2023-07-03 15:13



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Starkt och berörande.
2023-07-09

  Respons VIP
Stark bild av utsatthet och förvirring.
2023-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP