Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IBS



Mörkrets energier
i psykisk kontakt
med kroppen
där fysiska sjukdomar
uppstår på grund
av kemiska processer
i hjärnan
En teori
för vetenskapen
att noggrant undersöka




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2023-07-04 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP