Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärdom



Mörkrets sanning
är dikt
med verkligheten
där beslut
fattas
med makt
över allmänheten
Konst fär ersätta
samvetet publikt




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2023-07-06 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP