Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att bli barnslig igen


Två liv får vi

Det lilla barnet
Som är tryggt och mätt
Är en vetenskapande konstnär
Som utforskar världen
Dansar, sjunger och målar

Sen dör barnet inom oss
Vi vet alla varför
Och vi börjar en kamp
För att bli trygga och mätta

Stanna inte upp!
Då du är trygg och mätt
Du kan födas på nytt
Det var inte en saga

Och åter utforska världen
Dansa, sjunga och måla
Men med större kraft
Och i en större familj

Nyfikenhet och lek
Och samma kärlek
Som det lilla barnet
Men i en oändlig famn




Fri vers (Fri form) av Lejonorm VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-07 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lejonorm
Lejonorm VIP