Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Online dating, en jävla djungel av tigrar och ormar från lustgården. Gå försiktigt, se vart du sätter fötterna.


Akta dig

Akta dig för de dåliga killarna sa dem. De som spottar och svär. Dem som slår hårt och ljuger mjukt. De som går med blommorna upp och ner, de som kommer för nära för fort. De som frågar var du jobbar, var du bor. De är de dåliga och de ska du akta dig för sa dem.

Jag aktade mig för dåliga killar, men som Ronja var jag ju tvungen att träna på att akta mig. Jag swipa höger på svarta bilder. Promenerade med nån kåt från Hamburg. Och om jag bara förstått då att det inte var skummisarna som var dåliga. Ruttna tomater. Utan det var de silkeslena, drömkillarna som jag skulle hålla mig på replängds avstånd från. Ja vad lätt det hade varit att akta mig för de dåliga killarna då. För det fanns ju inga kvar att välja på.

Tro inte på det, allt är en lögn. Tro inte på dem för de är dåliga killar. Och du är en bra tjej, du måste bara hitta nån som får dig att gå igång. Du är en bra tjej, du kommer få en bra grej.




Fri vers (Prosapoesi) av LEH
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-07 17:25



Bookmark and Share


  Koloristen
Bra eller dåliga? Se till att få barn till världen.
2023-07-07

  Larz Gustafsson VIP
Dåliga tjejer finns väl inte i feminismens fantasivärld.
2023-07-07
  > Nästa text
< Föregående

LEH
LEH