Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Analys



Kvinnans äkta natur
är min lycka
Hon väljer partner
oberoende kön
Hennes lösningar
är självklara
då lusten styr
Hon är medveten
om sin makt
som objekt
lever i en roll
som passar
henne




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-07-07 22:21



Bookmark and Share


  kriya
mannen är ett objekt för mig
2023-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP