Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piratpersoner & koreanbrännare


Huvudet väger tungt
på kudden
och kroppen är nästan död
- men frisk och stark!

Tankarna rasslar och plingar,
storköpsmässigt,
och dagen är uttröttad
omkring mig, redan från början

Men som piratperson känns livet etter bättre!
Ja, som koreanbrännare har jag stadig inkomst
som eldbegängarbiträde
i Seoul

En regn- eller åskskur kan dyka upp
i nordöstra Norrbotten
Inga sammanbrott direktsända,
men utrymme för mycket sol

Jag växlar ungefär fyra meter per sekund,
svart

Bottenviken vattnas i munnen

Kappan vänder andra vinden till,
och hemvärnet skyddar min yrkestitel,
mitt i vattningsförbuden

12000 nya finska värnpliktiga
låter som Arja Saijonmaa;
befälen som Hiski Salomaa

En del stackars moln står och skurar
nere vid kusten

Verkligheten närmar sig
med vita lakan och ljudliga bun,
men vad jag vet har jag inget åtalt med någon




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-08 11:13



Bookmark and Share


  Erik Skogh
Tack för denna inspirerande utblick/inblick.
2023-07-08

  Jeflea Norma, Diana. VIP
I det här kapitlet håller Amerika helt med Nordkorea om att bränna Bibeln eftersom de ansåg att den var en vulgär och hetsande bok. Den togs bort från skolor, gymnasier, universitet och bibliotek i delstaten Utah.
2023-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP