Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bottnar inte

När natten nalkas
nöjer sig bryggan
Nyfiket nuddar vi ytan
prövar våra nakna kroppar
i djupet

Överväldigande köld
skävler genom huden
men din beröring glöder
frigör

Din kyss når ilande
mina tår
ett nav av rysningar
där varje känselspröt
kittlar hjärnan

När natten nalkas
nöjer sig bryggan
men inte jag




Fri vers (Fri form) av Anfr VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2023-07-08 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anfr
Anfr VIP