Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gör det för din skull och det känns ju precis så där som när... (Texten har legat i utkast sedan 2023 06 06)


Jag gör det för din skull





Jag gör det
för din skull,
kan jag påstå,

men själv skulle
du göra så,
fast du kan

få chansen. Jag
kan även påstå
att solen är

gul, även om
det mest är
en tolkning av

min egen hjärna
för den information
som ögat ger.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-17 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP