Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkel



Vår gemensamma tid
är fylld med romantik
Blommorna, ljusslingorna
Den franska balkongen
och draperiet vid sängen
Dina planer att lämna
stressen
Storstaden trafik
Krogarnas gemenskap
Längtan till ett äventyr
och tvekan att bli
besviken under resan




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2023-07-10 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP