Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågan



Även i paradiset
behöver man vila
när naturen
i tystnaden
skänker
frid åt själen
Orden blir kropp
och fantasin
blir verklighet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-07-13 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP