Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
13 juli 2023


När jag försvinner

Gud är den jag är
när jag försvinner.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-07-14 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP