Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kopplade



Vi möts
där konstens hemlighet
är sanningen
om friktionen i atmosfären
och könets logik
är ett fysiskt tillstånd
där njutningen
i tidens ögon är lycka




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-07-14 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP