Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Moi

Genom dina ögon
Med dina
Erfarenheter

Jag är bara det som finns i dig




Fri vers (Fri form) av OBlakho
Läst 94 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-07-15 18:31



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Kompakt minimalism. Fångar.
2023-07-16

  Lustverket VIP
Diggar. Kort. Feeling. Slutraden - wow. Inget finns att tillägga. Tack :P
2023-07-15
  > Nästa text
< Föregående

OBlakho
OBlakho