Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko



Jag känner
sympati
till dina
upplevelser
Accepterar
din moral
dina känslor
Din glöd
är oersättlig
gör mig
förvirrad
då mörkret
ersätter allt
mänskligt




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-07-16 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP