Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gick du vilse?


Gick du vilse?

Nej, jag sökte bara
nästan ett helt liv
och fann mig själv.




Övriga genrer (Aforism) av Annaemi VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-07-18 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP