Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryska federationen militär konflikt med Turkiet i sinom tid.

https://vk.com/igoristrelkov

 

En före detta FSB-överste varnar: "Förr eller senare kommer Ryssland att behöva gå in i en militär konflikt med Turkiet" Igor Girkin, den tidigare FSB-översten som opererade under pseudonymen "Strelkov", sa på måndagen att en militär konflikt mellan Ryssland och Turkiet Med smeknamnet "Slaktaren från Sloviansk" uppgav han att Turkiet, som är en Nato-stat, kommer att vara den som inleder attacken.

"Förr eller senare kommer Ryska federationen att behöva gå in i en direkt militär konflikt med Turkiet på den senares initiativ. Stridsoperationer kommer att äga rum i Syrien, Transkaukasien och Svarta havet. Det direkta deltagandet av kontingenter är inte uteslutet ett stort antal turkiska trupper (under förevändning av "frivilliga" eller till och med utan ett sådant skydd är inte uteslutna) i operationerna mot vår armé i Ukraina kommer att börja gå till en direkt öppen konfrontation med Ryska federationen efter att ha "pressat ut" alla eftergifter som kan endast erhållas med fredliga medel från de fantastiska människorna i Kreml. Sedan kommer de att börja pressa med militär kraft.

De kommer att välja ögonblicket för att gå in i kriget, med hänsyn till den maximala försvagningen av Ryska federationens militära styrkor och vår brist på förberedelser för att avvärja aggression," skrev Girkin på VKontakte (n.r. - Rysslands största sociala nätverk). "Den första steget kommer att vara att stänga Bosporen och Dardanellerna för vår flotta och för våra leveransfartyg som levererar förstärkningar till Syrien. Detta kommer att följas av en serie väpnade provokationer i Syrien av den "väpnade oppositionen" mot våra trupper.

I avvaktan på uttömningen av ammunition och förrådslagren kommer de turkiska trupperna att försöka tillfoga vår expeditionskår och de syriska trupperna i norra Syrien ett fullständigt nederlag. Naturligtvis Ryska federationen. och officiella Damaskus kommer att skyllas uteslutande för eskaleringen av konflikten", tillade den tidigare FSB-översten. Uttalandena som Igor Girkin gjorde kommer i sammanhanget där relationerna mellan Moskva och Ankara har förvärrats på grund av kriget i Ukraina.

Hur Igor Girkin blev "slaktaren från Sloviansk"
2014 deltog Igor Girkin (52 år) i annekteringen av Krim. Han hjälpte till att beslagta administrativa byggnader i Sloviansk och utropade Donetsks folkrepublik.

Han fick smeknamnet "Slaktaren av Sloviansk".

Girkin anklagas för inblandning i nedskjutningen av malaysiska Boeing MH17 över Donbas den 17 juli 2014. Som ett resultat av denna tragedi dog 298 människor.




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-07-18 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP