Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Empati



Hela livet
är ögonblickens
tid
Öppna planer
Inre världar
Framgångsrika 
sagor
Rörelsen och flickorna
Rummens tid




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-07-19 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP