Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medvetandets energi.(extra corporealization)

 https://www.irishpost.com/news/leprechaun-whisperer-says-the-mythical-irish-fairies-dont-have-a-problem-with-lockdown-185757

 

Alverna i Irland har skickat ett viktigt budskap till mänskligheten - hävdar en irländsk advokat och aktivist Underskatta aldrig tomtar. De kan vara små och osynliga, men deras krafter kan vara överväldigande. I vissa europeiska länder, som Irland och Island, är tron ??på alver utbredd. De berömda "Leprechauns" är populära varelser i irländsk folklore, och det finns till och med människor som kämpar för att de ska få skydd från Europeiska unionen! En sådan person är Kevin Woods, en framstående tomteadvokat och aktivist. Det som är extraordinärt med den här mannen är att han påstår sig kunna prata med tomtar! Vi kan avfärda hans historia som nonsens, men många irländare tar tomtar på allvar. Kevin Woods gav nyligen en tv-intervju. Hans budskap var ovanligt men intressant. Woods försäkrade publiken att alverna i Irland mår bra, trots problemen relaterade till coronaviruset. Han förklarade att även om deras antal har minskat nyligen, har trollerna fortfarande inte försvunnit. "Det fanns miljontals alver här på Irland och de dog alla, med bara 236 överlevande idag", förklarade advokaten. "Jag är verkligen deras vårdnadshavare." Mr Woods förklarade att även om de flesta människor inte kan se alver, kan han det eftersom han har "särskilda krafter". Och mer än så hävdar advokaten att han kan kommunicera med dessa troll, med hjälp av extracorporealization: "Jag kommunicerar med trollerna med hjälp av extracorporealization, alla goblins förstår mig."




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2023-07-20 09:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Alver existerar inte.
OM de hade existerat önskar jag att någon extrem utbrytargrupp från IRA hade massakrerat dem.
2023-07-20

  Larz Gustafsson VIP
KOPRO-realization.
Bajsförverkligande.
2023-07-20

  rostspik VIP
Det som framgår av mannens hemsida är att han har monetära intressen bakom sina påståenden. Vilket i sig inte är nåt nytt fenomen - ibland används folktron i turistsyften för att öka genomströmningen i hotell, souvenirshoppar och dylikt.
Att skottar pratar om Loch Ness-monstret och att jänkarna pratar om sin Sasquatch tillhör helt enkelt ruljangsen.
2023-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP