Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dow Jones


Ett stilla regn
låter som ett gäng termiter
ute på balkongen

Inuti kroppen
vänder sig fienderna i sömnen

Intellektet låtsas som allt

Dagen går (ingen) förbi,
brusande i gråkappan

På radion stiger Dow Jones

Framtiden
är en spricka i rälsen
mellan Haparanda och Boden

Döden är inget saktmodigt nattfly

Evinnerligheten tar sig uttryck

Fågelinfluensan ger nytt hopp




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-07-20 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP