Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drönare



Oskyldiga mål
i en värld
av spänningar
bortom
alla fantasier
oförmögen
att tro gott
om mänskligheten
när tiden
rinner ut
i intet




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-07-20 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP