Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omvändning av situationen! Var kan Mbappe hamna?


Var kan Kylian Mbappé hamna?

 

Erbjudande på 400 miljoner euro. Enligt franska outlet RMC kommer flera klubbar att försöka eller har redan försökt värva Kylian Mbappé i sommar.

Chelsea har klargjort sin position: Det finns inget erbjudande just nu då fransmannen vill gå till Real Madrid.

En klubb är Al-Hilal. Saudierna är redo att erbjuda 400 miljoner euro under två år för Parisklubbens ledande målskytt genom tiderna, Al-Hilal, erbjuder PSG 200 miljoner euro för att köpa ut det sista året av deras stjärnas kontrakt.

Men om Kylian Mbappé inte ger ett positivt svar till Paris angående en förlängning förrän den 31 juli är klubben, som kommer att sätta ut honom på transfermarknaden, beredd att acceptera erbjudandet.

 

Al Hilal Bank | Accounts




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-07-22 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP