Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utställningar



En provisorisk
lösning
på ensamheten
för att nå fram
till publiken
Deras reaktioner
mina tankar
vilka är fysiska
bilder
i expressiv form




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2023-07-23 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP