Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egoisten



Dödens energier
förvandlar livet
till en kamp
med tiden
Motståndet
bryts ner
i samma takt
som födan
i min kropp
Din hunger
efter makt
är fysisk
och tomheten
efter mig
får du
tillfreställa
efter eget
huvud




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-07-23 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP