Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Varför?

Äntligen fick jag min snälla moster i luren

Äntligen fick jag höra hennes röst.

Hon stöder mig verkligen.

Men, varför slå sig blodig mot ett samhälle

som inte fungerar?

Det är inte värt det!   NEJ!

Jag har fått en stund på jorden

och den vill jag njuta av.

Min tid är för dyrbar

för att slösas bort på dator-slaveri.

Det får vara nog.

Bohemen

 




Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-26 11:56



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Vi borde vara bättre på att hjälpa båda andra och oss själva att se de saker som binder fast oss.
2023-07-26
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP