Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Albino Race i världen med skyddade mänskliga rättigheter.

-Uppskattningsvis finns de båda klassiska formerna av albinism hos 5 per 100 000 personer i Sverige. Det totala antalet personer i landet med de båda klassiska formerna av albinism beräknas uppgå till cirka 500 personer.

Albinism - Socialstyrelsen

*Flest albinosyskon Bröder och systrar - Guinness världsrekord "Vi är ett team." Dessa albinosyskon från Coventry, Storbritannien övervann mobbning och fördomar för att fira sin unika karaktär.

Video | Facebook

 

"Vi är ett lag." Dessa albinosyskon från Coventry, Storbritannien övervann mobbning och fördomar för att fira sin unika karaktär)

 

*Vi har också i Sverige, en stor tjock gamal man han är en väldigt envis albino men som genom några  betongremsan som Berlinmuren, lyckades tvätta sin albinoidentitet från Afrika till Europa troligen han inte inser att är albino, det är vad han kallar frälsning i Jesu Kristi namn, och det är väldigt inspirerande att hans gener inte uppfattar nordisk integration, men han tror att han är född som svensk.

*Den tjetjenska fotografen Amina Arsakova såg ett foto av 11-åriga Amina Ependieva i ett köpcentrum och fascinerades omedelbart av flickans unika skönhet.fetita albino are 11 ani i tjetjenien - Bing images
hon föddes med två sällsynta genetiska tillstånd: albinism och heterokromi. Det förra är ett tillstånd som minskar mängden melaninpigment i hud, ögon och hår, medan det senare är en skillnad i färgen på iris. Amina har blont-blått hår och blek hud, med ett blått öga och ett brunt öga, egenskaper som framhäver hennes unika.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-07-27 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP