Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Lucifers sju systrar. Av Gawain. 'Cellister', hittade jag förstås just på. Jag har aldrig hört herr Andersson kalla dem för annat än gäster.


Kommentar på en text (2792) bara ord





Gäster på besök i häkte beter sig högst olika.
En del av dem blir förstås trakasserade.
Andra blir bara kasserade.
Någon lyckas hänga sig.

Någon annan sitter lugnt på bädden och äter maten.
Åter någon annan,
sover som om den sovande
hade ett högst rent samvete.

Någon har velat kalla dem något på 'ister',
cellister, trots att de helt saknar instrument.
Men sjunga ut kan stundom förstås.
Eller utföra en dans i slow motion.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2024-04-15 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP