Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nostalgi



Du och alla
bor i vår egen
verklighet
där det underbara
är vår gemensamma tid
i det undermedvetna
med öppna kanaler
till en organisk
dröm




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2023-07-29 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP