Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en nigerian skulle säga, bollen ligger hos dig!


"Lämnat det åt Turkiet - NATO".

 Du måste finnas - Helen Sjöholm (Kristina från Duvemala) - YouTube

- När hunden blir utskälld av skam lägger den svansen mellan benen.
Det är känslan av Sverige i dilemmat att gå med i Nato i dessa misslyckade förhandlingar.
Både Turkiet och Ungern gör anspråk på hedersfrågor från Sverige,hm.... och hahaha: skrattar en skärva av den trasiga potten,
Men lyckligtvis kommer Sverige inte att känna igen sig under denna skepnad som ett hycklande, lögnaktigt och likgiltigt folk, sa den utländska pressen med insin i historie.

Presidentiel talmannen László Kövér, som begärde ytterligare en punkt på dagordningen och bad det ungerska parlamentet att rösta om Sveriges anslutning till Nato.
Men det regerande partiet Fidesz planerar att inte dyka upp för omröstningen, Fidesz bojkott innebär att dagordningen inte kan godkännas. men också utan "ingenting" betyder det bojkott?

László Kövér är en gammal vän av Sverige även om han led mycket i tårar, låt oss kalla det kärleksbekymmer på arbetsmarknaden för mer en 30 årssedan,  jag var hans arbetsvän, Ungern tillåter inte att någons ungrare individ "identitet blir kränkt.

Ungern har högt uppsatta personer i Sverige som kan saker som Sverige håller hemligt.
Ungern anser att utvandrade  medborgare är alla välkomna de som också befinner sig utanför landet och får  giltiga medborgarskapsrättigheter på Ungerns territorium. Ungern är alltså ett land med medelpoäng på en skala 1-10 =10.

Vad skulle Sverige kunna göra i det här läget, ursäkter kommer inte att klara av situationen, kompensation kommer att krävas för den svärtade ungerska identiteten, inte ens den här.

Det är en väldigt känslig fråga om de territorier som lånats från det gamla Österrike-Rumänien och inte asimilerdes oficial.
Oppen position som till och med kung Charles av England endast markerade som en "agro turism sommarutställning"

Så detta är historien av återlämning av mark, något som Ungern inte vill vara en del av på något sätt, inte ens i Ukraina till exempel...
Sverige är ingen engelsk koloni men nu verkar det som att det krävs något för att få det som är sitt.

Om Turkiet vill och vill, det räcker för dem, att dem vet allt om Sverige- så det är spelpjäs, en brika mellan  europa kungariket och andra  stater på statlig nivå. 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2023-07-29 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP