Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ditt liv som en domesticerad hund


Vart har våra himmelska stjärnor flytt?

i den yttre reflektionen undrar jag var förrs bussar finns, allt beror på de som lyssnar på dig, flugan från soporna, biet från blomman. planeten är full av blommor och sopor på samma sätt som mänskligheten är uppdelad så att säga, den stackars mannen är som flugor och de få som bin, om fråga ett bi, det finns blommor överallt och livet är verkligen parfym och färg som det som en ljus soluppgång av fyrverkerier i sin naturliga flykt, från blomma till blomma. obarmhärtig mot mina känslor förbereder sig månen för förmörkelse det blir rundare 30 juli hennes enda nöje är detta spel att leka kurragömma med solen och jorden. det är som om inte älskare  längre klamrar sig fast vid himlen eftersom stjärnorna har försvunnit från vår himmel, bara 2 stjärnor finns kvar från pulsen på miljardstensbädden. och poeter började bara skriva om döden apokalyps och gröna djävlar på väggarna och den här månaden blir rundare och fylligare som om den ville ha ett tröstpris. under tiden förbereder lindningarna sig för supernovor det skulle vara tillrådligt att andas försiktigt genom att passera under knäet på linden för att inte avleda någon falsk ängel som flyger under magnetiseringen av en drönare.Jag är en renrasig hund som minns att jag pratade med vinden och grät efter den kalla kalkonveckan på Balkan, lärde mig ritualen med metaxa logotyp sju stjärnor på ett evigt tomt glas, evigt törstig, men glad över att vara vid liv.




Prosa (100-ordare) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2023-07-30 09:38



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
det är krig och folk lever som vanligt, är det normalt att fortsätta sin verksamhet som om sirenerna inte hördes dag och natt?
Så här bor människor i Odessa under kriget (verkliga livet)

https://www.facebook.com/watch/?v=178161468486883


Gårdagens ODESSA-rapport till fots från Cosmin.

2023-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP