Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sociala orgier


Se på mig!

Se här mina fötter som ska visas upp.
Och se jag äter glass! Det gör mig stolt som en tupp.

Se mina barn, de är så söta,
och JAG är lyckad genom dem.
Se min idyll, se glas med bubbel,
och se mitt fina hem.

Ser ni att jag reser, att jag flyger kors och tvärs?
Från storstad till la playa,
och se: jag dricker bärs!

Shopping, snygga kläder och hattar
Och solbrillorna på.. ja ni fattar
Alla mina fester och alla kalas
Att få visa upp mig ger ju fullständig extas

Se all läcker mat som mig serveras
Se hur snyggt en tallrik kan garneras
Tallrik efter tallrik...
ingen är den andra lik
Varje bild så kulinariskt helt unik!

Ser ni att jag är precis som alla andra?
Och våra inlägg så identiska varandra?
Puh.. skönt, vad bra. Tack.
Att göra som de andra - vår tids life hack.

Se på MIG! Men va... ursäkta.. vad sa ni?
Ni kan inte se mig?
Vad är det ni säger..?
Att jag försvinner i mängden?




Bunden vers av Lovisa. VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-07-30 21:28



Bookmark and Share


  Foohexa
som att spela tetris :)
2024-01-24

  Fredric
Låt oss göra som vi gjorde 1995. Då bekräftelse skedde genom vänner och familj. Inga filter och när man framkallat så såg bilderna ut som skit.
2023-08-02

  Mangal VIP
Spiralernas spiral. En drunknande tillvaro där tänjda gränser liksom efterapningar är normalitet och inte originialitet. Humoriskt eller kanske tragikomiskt beskrivet. Väl fångat och berörande.
2023-08-01

  Olof Johanson
Ja det är konstiga tider vi har skapat...
2023-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Lovisa.
Lovisa. VIP