Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt jag drömde (2)

 

Kom här nu, jag vill

ha dig i min famn.

Förtöj ditt huvud mjukt intill

låt mitt bröst få bli din hamn.

 

Mitt fingers ovansida smeker mjukt

din tinnings spända ven.

Bröstet sjunker ner, du andas djupt

när tinad tjäle rinner ner för våra ben.

 




Bunden vers av Lovisa. VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-05-02 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lovisa.
Lovisa. VIP