Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del människor har för vana att utbrista saker som 'All kritik är god kritik'. Eller det snarlika 'All reklam är god reklam'. Utan en tanke kanske på att en firma som 'gått bra', plötsligt bara inte finns mera eller gått i konkan.


En del människor har (5 raders rick)





En del människor har
sin stil som uppenbar
andra mera lågt som ligger
somliga högt eller lågt tigger
somlig är bara en som underbar




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-03-26 22:00



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Bra sammanfattning av läget.
2024-03-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP