Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över rum och tid



När själen söker ro
om kvällen

Låt varje årtag
föra dig närmre
din inre frid

Där du sedan
ska låta drömmar
färdas i spegelblank
stillhet

Över rum och tid





















Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2023-08-02 23:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Detta förutsätter emellertid Fridsfurstens närvaro.

2023-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP