Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utflykten



Hotellrummet
med en pittoresk
bakgård
Lobbyn på en
tvärgata
till Gare du Nord
Flykten till
världens spektrum
och ungdomens 
minnen
folklivet och
caféerna
Louvren
Venus och 
Mona-Lisa




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-08-03 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP