Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Allt börjar med Esther

Hon svänger förbi på sin cykel i en stad. Hon verkar vara på väg hem. Solen vibrerar längs med asfalten. Hon verkar bo vid havet som glittrar. Hon känns världsvan med en flärd i rörelsen när hon svänger in där hon verkar bo. Det är något med stunden, med helheten, med dagen och orden som vill bli skrivna. Det är något med känslan och författarens plats, att få betrakta livet under en stund. Hon på cykeln syns inte längre men hon verkar ha hittat hem. En kvinna, en cykel och något som verkar vara ett hem gör att orden flödar till och det verkar som att det blir till en historia.




Fri vers (Prosapoesi) av Elaine.S VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-08-03 22:04



Bookmark and Share


  Nordström
Fint! Kanske blir Esther en hel bok tillslut?
2023-08-09

  lodjuret/seglare VIP
Det är ju det jag brukar säga.
Livet är en cykel.
2023-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP