Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viljan


Vallbo

För mig som
Daggen på ett lysande neon
Fastnat
Ett blad i lax
Rör
Med topparna
Av fingrar på dagg
Rosa
Fastnat
Som Pop
Orange
Röd
Rörd
Lågan på min rygg
Daggen i min
I mig
Pop




Fri vers (Fri form) av OBlakho
Läst 105 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-08-07 01:35



Bookmark and Share


  OBlakho
Tack Emmanuel och Hägglund :)
2023-08-08

  Emanuel Sigridsson VIP
Poetisk interpunktion på hög nivå. Övertygande med en mångfald av läsriktningar.
2023-08-07

  SatansSon VIP
Gillar denna
2023-08-07
  > Nästa text
< Föregående

OBlakho
OBlakho