Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Masslukerskan



Den overkliga energin
i rummet
Mystiken i erotiken
Åren lägger sig
som ett täcke
över kroppen
man behöver inte
stiga ur sängen
Ett viljelöst hål
i rymden
fyller själen
med tillfredställelse
En teori
om begränsningar




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2023-08-07 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP