Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elegi



Jag vaknade i Helvetet
där mörkrets skuggor arbetar
i underjorden
energier flyter fyllda
med träck
vilka förorenar Paradiset
gör livet till ett inferno
Dömd till långt straff
i lägsta kretsen
där solen bränner
avlöser syndens
flodvågor
Byar av ihållande regn
innan elden
härjar
från vulkanens
djupa krater
Ett hem för syndare




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-08 04:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP