Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvaka

Jag sa,
vila i huvudet,
andningen på kudden,
andetag
i taket,
aningen taktfast,
är beroende
men också
blåslagen,
avslagen,
småtrasig,
trams!
Sov nu,
du läcker
i drömmen.

Och såhär,
sa
vi
smakar
ödesironi,
knivmagi,
salt,
galla
och sex.

Jag har sagt
sju sorters aborter
under kudden,
läker
bot på råden

släck mig nu
tyst,
jag ska ligga här
och drömma om
nåden.




Fri vers (Fri form) av Sofia KV
Läst 131 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-08-08 20:17



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Denna var riktigt bra. Se nu till att pröjsa medlemskap så du kan ösa på
2023-10-04

  christian hüls VIP
Märkligt rytmiskt vaggande, passar perfekt till dikten som drabbar, berör djupt! Starkt!
2023-10-02

  Emanuel Sigridsson VIP
Taktfast estradpoesi som imponerar.
2023-08-12

  Alexander Gustafsson VIP
hemsk men vacker
2023-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Sofia KV
Sofia KV