Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndag i hjärnkontoret.

Jag hade förmodligen en slängd hybris
över mig,
men nu är våra känslor
i hybridisering,
i öppen isolering
kors som tvärs,
känslor ur tjänst,
de bara samlas där,
lipar och gapar
förtroligt
om trohet.

De har bildat förening
en konstig förgrening
men jag tänker inte,
tänker inte…
De har eldat upp sig
och ryter med all sin aska,
de är mäktiga de där
Känslorna.


Är du snäll och tar det?




Fri vers av Sofia KV
Läst 106 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-10-26 19:56



Bookmark and Share


  MagisterZ
Snygg ordlek!
2023-12-06

  Skatflickan VIP
läser, känner, känner igen, tycker och tycker om,
och din slutrad landar
så jävla väl
2023-10-27

  Emanuel Sigridsson VIP
Du är synnerligen välskrivande. Verkligen trevligt att se. I övrigt är det bara att konstatera: du människa, vi är i händerna på ... (jag arbetar just med det begreppet i mina religionsfilosofier, tack för att Du bekräftar).
2023-10-27

  Koloristen
Bravo.
2023-10-27

  SatansSon VIP
Den är bra
2023-10-27

  SatansSon VIP
Den här bär samlar och bär
2023-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Sofia KV
Sofia KV